Connecting social transitions through music, workshops and more…

Sta jij wel eens stil bij wat jij bijdraagt aan de wereld? Zet jij stappen om binnen jouw omgeving alles een stukje beter te maken? Dat is lang niet altijd even makkelijk, want wij mensen zijn gemaksdieren waarvoor veel nodig is om nieuwe omgangsvormen aan te jagen. Met Senses of Change willen we bewustwording op eigen handelen realiseren. Die druppel staat aan de basis van een collectieve transitie die geleidelijk verandert in een hoosbui en uiteindelijk moet uitmonden in een tsunami.

Concreet gaan we met Senses of Change de uitdaging aan om iedereen aan te zetten tot acties met een lage investering die samen een groeiende, positieve beweging vormen.
De Tilburgse binnenstad wordt een speeltuin waar we met een brede programmering vrijwilligers voor de goede zaak vieren, de confrontatie met ons eigen handelen durven op te zoeken en vechten tegen de weerstand. Wij zijn een levend, laagdrempelig festival waarbij we uitdagingen voor onze toekomst niet schuwen en daarvoor zoveel mogelijk mensen enthousiast willen maken.

Verander jij met ons mee?

Instagram